“Kiest u voor M&T partners, dan kiest u voor betrouwbaarheid, integriteit en stabiliteit”

Het team van M&T partners bestaat uit meer dan 10 medewerkers, die allemaal hun eigen kwaliteiten en talenten inbrengen in het diverse en dynamische team. Ook geven wij graag een aantal werkstudenten de kans om bij ons aan de slag te gaan. Naast studeren, bieden zij ons ondersteuning in onze werkzaamheden. Op deze manier leren ze veel over het bedrijfsleven in de praktijk wat binnen de schoolmuren niet te leren valt.   

Onze medewerkers hebben verstand van zaken en kennen de wereld van verenigingen en organisaties. We zijn een team dat op elkaar ingespeeld is en goede samenwerking levert. Discipline en gedrevenheid zijn onze kernwaarden. Bovendien delen we onze kennis van zaken graag met elkaar. De open sfeer binnen ons team zorgt voor een fijne samenwerking tussen collega’s, klanten en leden. Binnen deze samenwerking staan de wensen van klanten en leden altijd op de eerste plaats.

Marijke du Burck, oprichter en directeur van M&T partners: “Ik ben met recht trots op mijn bedrijf en met name op mijn medewerkers. Wij hebben een enthousiast en inspirerend team met gevoel voor humor. Dat de klant centraal staat, is voor ons van groot belang. Kennis, inzet en meedenken is vanzelfsprekend. Kiest u voor M&T partners dan kiest u voor betrouwbaarheid, integriteit en stabiliteit. Maar ook voor flexibiliteit en een full-service inzet van ons gedreven team. Bij ons is de klant keizer!”

M&T partners, de drijvende kracht achter uw organisatie!

Ons Team

Marijke
Ton
Mirjam
Ellen
René
Anouk
Arianne
Martijn
Pascal
Jasper
Robert