Werkstudenten

M&T partners en M&T events werken graag met studenten die naast hun studie een aantal uren per week wil werken.
Studeren vinden wij heel belangrijk maar daarnaast werken op uren die passen binnen het rooster van de HBO of Universiteit is een combinatie die past binnen onze cultuur.

Melanie

“Toen ik net begon met studeren begon ik tevens aan mijn baan bij M&T partners. Op dat moment was ik 18 jaar oud en was ik nog weinig op de hoogte van het zakenleven. Bij M&T Partners heb ik de afgelopen jaren ongelofelijk veel geleerd. Kernbegrippen als schakelen en check, check, dubbelcheck heb ik vele malen gehoord en staan centraal bij ons in de organisatie.
Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd voor mijn bachelor psychologie. Dankzij de flexibiliteit van M&T Partners is werken en studeren prima te combineren!”

Chimène

“Als student van de VAVO ben ik naast mijn school een jaar lang in dienst geweest bij M&T Partners. Als student is het moeilijk om aan een bijbaan te komen in de bedrijfsbranche of bij bedrijven waar je eventueel na je studie ook mee te maken zal hebben. M&T Partners gaf mij wél de kans om naast mijn studie in het bedrijfsleven te kunnen werken. Niet alleen om als student lekker bij te verdienen, maar ook om mezelf nuttig te maken in de samenleving en op de werkmarkt. Ze zijn bij M&T Partners zeer flexibel (denk aan roostertijden), hebben een divers personeel en ze zijn bereid je alles aan te leren wat je als student zijnde nog niet weet over het bedrijfsleven. Al om al is M&T Partners de beste werkgever voor studenten zoals ik.”