Verenigingsmanagement

M&T partners biedt een helpende hand in de bedrijfsvoering van een vereniging. Terwijl u zich focust op het beleid van de vereniging, is M&T partners inzetbaar voor alle andere taken binnen de vereniging. Naar wens neemt M&T partners de gehele bestuursondersteuning op zich.

Hoe gaan wij te werk?

Binnen ons team gaan wij op zoek naar een goede match tussen uw vereniging en een verenigingsmanager. Als vast aanspreekpunt, is deze verenigingsmanager altijd bereikbaar voor u en uw leden. Naast uw verenigingsmanager, zijn andere medewerkers van M&T partners ook op de hoogte van uw vereniging. De verenigingsmanagers worden gekenmerkt door hun gedrevenheid en flexibiliteit. Ze schakelen makkelijk tussen verschillende zaken en behouden hun focus. Ook spelen ze alert in op verschillende vraagstukken. 

Wat bieden wij?

Als ondersteunend bureau neemt M&T partners al uw werk uit handen. Hieronder vindt u voorbeelden van verantwoordelijkheden die wij op ons nemen voor verenigingen.

Secretariaatsvoering
Wij verzorgen de gehele ledenadministratie, agendabeheer en het beheren van de helpdesk voor leden. Bovendien verzorgen wij ledenadministratie, de notulen en andere stukken van vergaderingen. Ook vergaderingen kunnen door ons georganiseerd worden. U kunt hierbij denken aan bestuursvergaderingen, themabijeenkomsten, ledenbijeenkomsten en Algemene Ledenvergaderingen.

Financiële administratie
Wij verrichten dagelijkse werkzaamheden, zoals debiteuren- en crediteurenadministratie en bankboekingen. Ook stellen wij rapportages, begrotingen, prognoses en jaarrekeningen op. Aanvullende taken zijn de personeelsadministratie, belastingaangiften en contractbeheer. Kortom, alles ter ondersteuning van het financiële beleid van de vereniging.

Communicatie
Wij verzorgen verschillende communicatieve werkzaamheden, zoals het opstellen en verzenden van nieuwsbrieven, mailingen, publicaties. Ook zijn wij in te zetten voor het onderhoud van uw website, het opmaken en publiceren van berichten, social media en de strategieontwikkeling en uitvoering van alle facetten.

Beleid
Wij denken ook mee over het beleid van uw vereniging of organisatie. Wij geven beleidsadviezen, implementeren het nieuwe beleid en denken mee met de inhoud van het beleid.

Ook voor andere ondersteunende diensten zijn wij in te schakelen. Hierbij kunt u denken aan een eigen telefoonnummer en een postadres. Tevens zijn onze ruimtes ter beschikking voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Onze ondersteuning voor verenigingsmanagement zijn beschikbaar tegen scherpe tarieven.

Testimonials