Op 1 april 2020 bestond M&T Partners 25 jaar. We hebben inmiddels van verschillende (oud-) opdrachtgevers en vele andere relaties mooie en hartverwarmende felicitaties mogen ontvangen.

In de afgelopen 25 jaar hebben Marijke & Ton du Burck, eigenaren (en naamgevers) van M&T Partners, veel opdrachtgevers mogen bedienen met de bekende persoonlijke dienstverlening op maat. In sommige gevallen heeft M&T Partners verenigingen van de grond af aan helpen opbouwen, in andere gevallen is M&T op een denderende intercity gesprongen om organisaties uit de brand te helpen waar nodig.

Begonnen als klein secretarieel bureau is M&T Partners in de loop der jaren uitgegroeid tot een professioneel bureau met uitgebreide ondersteuning, zowel secretarieel en financieel als op het gebied van communicatie en beleid. Tegenwoordig is M&T ook in staat grotere opdrachtgevers zoals brancheorganisaties te bedienen.

Uiteraard gaan we dit jubileum uitgebreid vieren, maar vanwege het coronavirus heeft M&T Partners haar geplande kwart eeuw feest moeten uitstellen tot een later passend moment.

M&T Partners hoopt in de toekomst nog vele organisaties/verenigingen tot dienst te kunnen zijn. Ook verheugt M&T Partners zich erop om verder te groeien en haar diensten uit te breiden.