Sinds 2004 ondersteunt een Personal Assistant van M&T partners zowel mij als mijn bedrijf Luigi van Leeuwen Mediation en Advise BV. Als consultant heb ik veel afspraken en ben ik vaak onderweg waardoor ik niet altijd (telefonisch) bereikbaar ben. Mijn PA is elke werkdag voor mijn klanten bereikbaar wanneer ik zelf deze mogelijkheid niet heb. Zij verzorgt mijn post, beantwoordt mijn e-mails en onderhoudt telefonisch contact met mijn klanten. Daarnaast beheert zij mijn agenda en verzorgt zij financiële ondersteuning met het opstellen van facturen. Mijn PA is veelzijdig, professioneel, accuraat en heeft een persoonlijke benadering. Minstens één keer per week ga ik langs op het kantoor van M&T partners om mijn lopende zaken af te stemmen en even bij te praten. Concluderend kan ik stellen dat ik ieder ander een PA van M&T partners aanbeveel.

– Luigi van Leeuwen, eigenaar Luigi van Leeuwen Mediation en Advise BV