“Kiest u voor M&T partners dan kiest u voor betrouwbaarheid, integriteit en stabiliteit”

“Ik ben met recht trots op mijn bedrijf en met name op mijn medewerkers. Wij hebben een enthousiast en inspirerend team met gevoel voor humor. Dat de klant centraal staat, is voor ons van groot belang. Kennis, inzet en meedenken, is vanzelfsprekend. Kiest u voor M&T partners dan kiest u voor betrouwbaarheid, integriteit en stabiliteit. Maar ook voor flexibiliteit en een fullservice inzet van ons gedreven team. Bij ons is de klant keizer!”

Bent u op zoek naar een all-in verenigingsbureau, tijdelijke ondersteuning bij projecten of de organisatie van uw evenement, dan nodig ik u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze verenigingsmanagers.”

Hoe het allemaal begon

M&T partners is 25  jaar geleden opgericht door Marijke du Burck uit Zoetermeer. Marijke is onder meer jarenlang directiesecretaresse bij een verpleeghuis in haar woonplaats geweest.

Jacques Gerards, de toenmalige directeur van NVBG (Nederlandse Vereniging van Bestuurders in de Gezondheidszorg) nu bekend als NVTZ (Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Gezondheidsinstellingen), kwam in 1995 met het spontane verzoek of Marijke de gehele secretariële ondersteuning van de NVBG wilde verzorgen. Zij greep deze kans met beide handen aan… Het begin van iets moois.

Tegenwoordig is er veel veranderd bij M&T partners. Marijke: “Ons kleine secretariële familiebedrijf is uitgegroeid tot een groot bedrijf dat verenigings- en projectmanagers, allen op HBO en WO-niveau, in huis heeft waar u met een gerust hart uw werkzaamheden aan kunt overlaten. Onze mensen hebben verstand van zaken en hebben ruime ervaring in diverse branches.”

Marijke du Burck
Directeur M&T partners

M&T partners, de drijvende kracht achter uw organisatie!

Marijke du Burck