Verenigingsmanagement

Een vereniging vraagt van u, als bestuurder, veel tijd en inzet. M&T partners biedt overzicht. U richt zich op het beleid van de vereniging, M&T partners op de rest.

Werkwijze
Vanuit M&T partners wordt een verenigingsmanager geselecteerd die gespecialiseerd is in de branche van uw vereniging. Deze verenigingsmanager is voor uw leden en u het vaste aanspreekpunt.

Al onze (verenigings)managers en secretaresses zijn gedreven en flexibele professionals op Hbo- en WO niveau. Spinnen in het web, die zich met plezier en vakmanschap snel inwerken in uw markt en mores. Om zo, samen met u, de beste positionering van uw organisatie te realiseren. Zij spelen alert in op diverse thema’s en communicatie- en imagovraagstukken. Tot hun vakgebied behoort het meedenken over de inhoud van beleid, het geven van beleidsadviezen en het implementeren daarvan. Als bureau geven we adviezen en doen actief voorstellen in het kader van doelstellingen en de bijbehorende strategie.
Wij bieden u onder andere:

  • Secretariaatsvoering: ledenadministratie, postverwerking, e-mail- en telefoonservice en agendabeheer;
  • Het notuleren, opmaken en verzenden van stukken voor bestuurs- en commissievergaderingen;
  • Organisatie en uitvoering van algemene ledenvergaderingen, themabijeenkomsten, workshops, cursussen en seminars;
  • Congresorganisatie en sponsorwerving;
  • Het redigeren en verzenden van mailings, nieuwsbrieven, adviezen en publicaties.

De verenigingsmanager wordt bijgestaan door één of meerdere managementassistenten en een financieel expert. De financieel expert verzorgt voor u de gehele debiteuren- en crediteurenadministratie en maakt desgewenst financiële rapportages en jaarrekeningen. Geheel naar uw wens kunnen werkzaamheden worden uitgevoerd bij ons op kantoor of op uw locatie.

De ledenadministratie staat centraal binnen een vereniging en fungeert als spil voor de activiteiten. M&T partners maakt daarom gebruik van de innovatieve, geïntegreerde online ledenadministratie software QX2. Deze software is speciaal ontwikkeld voor verenigingen. Met dit product zijn de gegevens van uw leden altijd en overal via internet te benaderen. De ledenadministratie en de financiële administratie zijn bij deze software aan elkaar gekoppeld waardoor er binnen onze organisatie zeer efficiënt gewerkt wordt.

Tevens biedt M&T partners u tal van ondersteunende diensten waaronder een eigen telefoonnummer en postadres. Ook kunt u gebruik maken van onze vergaderruimte.

U kunt kiezen voor ons totaalpakket verenigingsmanagement, maar ook uit één of meerdere onderdelen. Al vanaf € 40,00 per uur exclusief BTW.

Verenigingsmanagement Projectondersteuning Personal Assistence Congres & eventorganisatie

Testimonials